За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). РАЗБРАХ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
Клубна карта

Клубна карта

Клубна карта

Клубна карта

Пазарувай и трупай отстъпки!

Клубна карта My Market дава възможност за използване на процент отстъпки върху извършените покупки на стоки. Натрупването на по-големи обороти от пазаруване, дава възможност за ползване на по- големи отстъпки при покупки. Отстъпките над 1% могат да се използват само след натрупване на определен оборот , изчислим на база период от 4 (четири) календарни месеца и са валидни за следващите бъдещи покупки, за следващия календарен период от един календарен месец. Отстъпката се прави само на бъдещи покупки на база реализиран по новите скали оборот – последните 4 календарни месеца се вземат за базов оборот.

 

Нива на отстъпките

I. при базов оборот от 0,00 лв – е в сила отстъпката, която дава Клубната карта от 1% от стойността на закупените стоки

II. при достигнат базов оборот от 200,00 лв - клиентът получава отстъпка от 2% от стойността на закупените в следващия календарен месец стоки, считано от 01-во число на календарния месец до последния ден на календарния месец.

III. при достигнат базов оборот от 400,00 лв – клиентът получава отстъпка от 3% от стойността на закупените в следващия календарен месец стоки, считано от 01-во число на календарния месец до последния ден на календарния месец.

IV. при достигнат базов оборот от 600,00 лв – клиентът получава отстъпка от 4% от стойността на закупените в следващия календарен месец стоки, считано от 01-во число на календарния месец до последния ден на календарния месец.

V. при достигнат базов оборот от 800,00 лв – клиентът получава отстъпка от 5% от стойността на закупените в следващия календарен месец стоки, считано от 01-во число на календарния месец до последния ден на календарния месец.

 

Условия

Общите условия за ползване на Клубни карти My Market са оповестени на сайта на "Май Маркет" в секция ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА КЛУБНА КАРТА MY MARKET.

 

Как да заявя моята Клубна картa?

За да кандидатствате за издаване на Клубна карта Май Маркет моля посететe страницата РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА КЛУБНА КАРТА MY MARKET, попълнете формата за регистрация и я потвърдете.

 

Отказ или промени в регистрацията на вашата Клубна карта

Заявление за достъп/изтриване/коригиране/ограничаване на обработката/възражение срещу обработката на лични данни/ отказ от програмата за лоялни клиенти може да бъде изтеглено от тук