За да направим нашата уебстраница съвременна и функционална, използваме „бисквитки“ (cookies). РАЗБРАХ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

За нас

My Market е една от водещите компании в бизнеса с търговия на дребно на хранителни стоки във Варна и региона. Веригата е с изцяло българско участие, със седалище в град Варна.

Фокусирани сме върху качеството на предлаганите продукти, в локации близо до клиента. Чрез ползотворно сътрудничество с нашите партньори и доставчици, предлагаме на нашите клиенти стоки с добро качество и на добра цена. Стремежът ни е към все по-пълно задоволяване нуждите на нашите клиенти, с по-качествени стоки, свежи зеленчуци, вкусна храна от топлата ни витрина, прясно изпечен хляб и др. Създаваме условия за приятно, безопасно и приветливо обслужване от страна на нашите служители.

 Търговска верига "My Market" обединява 36 уютни магазина, които предлагат на клиентите уникално разнообразие от бързооборотни стоки на конкурентни цени в локации близо до клиента. Магазините се отличават с неповторима атмосфера, богато разнообразие и качество на конкурентни цени.

Компанията разполага със собствен логистичен център в гр. Варна, от където се координират доставките и се гарантира високо качество на стоките във всички магазини! От създаването си, ТВ Май Маркет партнира активно с местни и регионални производители, подкрепяйки българското производство!

Мотото на компанията: „Всеки ден с мисъл за вас!” е насочено не само към клиентите, но и към нашия задружен екип, защото ние умеем да ценим лоялните служители и полагаме грижи за тях и кариерното им израстване!

История

Търговска верига Май Маркет АД е варненска компания основана през 2010 година. Създадена е от две юридически лица с дългогодишен опит в търговията с бързооборотни стоки - "Симона 04" ООД и "Прити Поли" ЕООД. Впоследствие към търговската верига се присъединяват и фирмите „Марчела Трейдинг“ ООД, „Мартилекс“ ЕООД и „А Плюс Варна“ ООД.

Няколко години след основаването си, веригата разработва и франчайз модел. Към момента под марката My Market функционират 36 магазина, на територията на областите Варна и Добрич, разположени в градовете Варна, Добрич, Аксаково и Белослав. Деветнадесет от търговските обекти са тип супермаркет, а седемнадесет от тях са от формата мини маркет.

Социална отговорност

В Май Маркет се стремим да разширяваме своята корпоративна социална отговорност по отношение на заетостта в компанията, здравето на служителите, повишаване квалификацията на кадрите. Подкрепяме всяка инициатива, свързана със запазване на екологичното равновесие. Във всички наши магазини се използват торбички от дегрален, които се разграждат в природата от 12 до 36 месеца, т.е. над 100 пъти по-бързо от обикновените полиетиленови торбички.

Осигурили сме специални места във всички супермаркети, където могат да бъдат предадени вече негодните за употреба батерии. Май Маркет подкрепя и благотворителни инициативи. Помагаме на деца в неравностойно положение. Подкрепяме и инициативи, свързани с подпомагане на различни кампании по осигуряване на парични средства и дрехи.